Vår historie
Med bestemors tortillaoppskrift i bagasjen
Det startet i 2012 da Lety Rodriguez flyttet til Norge. Hun hadde med seg kjevle og bestemors tortillaoppskrift i bagasjen. Nå lager vi både autentiske, ferske tortillas, salsaer og spennende tacokjøtt. Slik at fredagstacoen blir enda bedre!
En tortilla er ikke bare en tortilla – det fikk Lety erfare da hun kom til Norge. I butikkhyllene var det nemlig labert med autentiske, mexicanske tortillas. Den eneste måten Lety kunne få ekte tortillas på, var å bake dem selv.
Letys hjemmebakte tortillas ble fort populære blant vennene som stadig lurte på om hun kunne bake noen ekstra. Og slik startet et lite, mexicansk eventyr i Sola utenfor Stavanger.
Sammen med sin mann Eirik Myklebust har Lety gjort hobbyen sin til et levebrød.
Nå lager vi autentiske mais- og hvetetortillas, salsaer og tacokjøtt krydret på ekte, meksikansk vis!
-Hver gang jeg ser havet tenker jeg på bestemor. Hun drømte alltid om å se andre land enn Mexico, og jeg vet at hun ville ha trivdes her i Rogaland.
Men jeg føler at hun er med meg her hele tiden. Og spesielt når jeg lager mat. Da er det nesten så jeg kan se og høre henne.
Lety Rodriguez