Vår historie

bildet viser to ansatte

Med bestemors tortillaoppskrift i bagasjen

Det startet i 2012 da Lety Rodriguez flyttet til Norge. Hun hadde med seg kjevle og bestemors tortillaoppskrift i bagasjen. Nå lager vi både autentiske, ferske tortillas, salsaer og spennende tacokjøtt. Slik at fredagstacoen blir enda bedre!

En tortilla er ikke bare en tortilla – det fikk Lety erfare da hun kom til Norge. I butikkhyllene var det nemlig labert med autentiske, mexicanske tortillas. Den eneste måten Lety kunne få ekte tortillas på, var å bake dem selv.

Letys hjemmebakte tortillas ble fort populære blant vennene som stadig lurte på om hun kunne bake noen ekstra. Og slik startet et lite, mexicansk eventyr i Sola utenfor Stavanger.

Sammen med sin mann Eirik Myklebust har Lety gjort hobbyen sin til et levebrød. 

bildet viser en dame med hårnett bildet viser en mann som holder på med en maskin

Nå lager vi autentiske mais- og hvetetortillas, salsaer og tacokjøtt krydret på ekte, meksikansk vis!

Her kan du lese mer om våre produkter! 

Her kan du få kjøpt våre produkter!

bildet viser produktplassering

-Hver gang jeg ser havet tenker jeg på bestemor. Hun drømte alltid om å se andre land enn Mexico, og jeg vet at hun ville ha trivdes her i Rogaland. 

Men jeg føler at hun er med meg her hele tiden. Og spesielt når jeg lager mat. Da er det nesten så jeg kan se og høre henne.

Lety Rodriguez

Her kan du lese mer om «arven etter bestemor, Amelia»

bildet viser en eldre dame
Amelia Garza Urteaga