Barbacoa taco er en svært tradisjonsrik og populær rett i Mexico. Det finnes en mengde variasjoner av retten fra sted til sted og familie til familie. Tradisjonelt lages barbacoa ved at kjøttet krydres, pakkes inn i agave- eller bananblader og legges i jordovner i flere timer. Vår Barbacoa består av langtidskokt storfekjøtt med meksikansk krydder. Barbacoa passer til taco, enchiladas, flautas tostadas og tortas.
Dette trenger du:
– 1 pakke hvetetortilla
– Salsa etter ønske
– 1 pakke Como Mexico Barbacoa kjøtt
– Løk, koriander og lime
Slik lager du retten:
– Legg pose med kjøtt i kokende vann og la trekke i ca 15min.
– Legg kjøttet i en passende skål og riv kjøttet
– Kutt opp løk og koriander.
Varm opp tortillas og server med kjøtt, ternet løk, koriander, salsa etter ønske og lime.


