bildet viser tacolefse med babacoakjøtt og grønnsaker

barbacoa Taco

 

Barbacoa taco er en svært tradisjonsrik og populær rett i Mexico. Det finnes en mengde variasjoner av retten fra sted til sted og familie til familie. Tradisjonelt lages barbacoa ved at kjøttet krydres, pakkes inn i agave- eller bananblader og legges i jordovner i flere timer. Vår Barbacoa består av langtidskokt storfekjøtt med meksikansk krydder. Barbacoa passer til taco, enchiladas, flautas tostadas og tortas.

Dette trenger du:

– 1 pakke hvetetortilla

– Salsa etter ønske

– 1 pakke Como Mexico Barbacoa kjøtt

– Løk, koriander og lime

Slik lager du retten: 

– Legg pose med kjøtt i kokende vann og la trekke i ca 15min.

– Legg kjøttet i en passende skål og riv kjøttet

– Kutt opp løk og koriander. 

Varm opp tortillas og server med kjøtt, ternet løk, koriander, salsa etter ønske og lime. 

bildet viser pakke med hvetetortilla
bildet viser pakke med barbacoa kjøtt
bildet viser en grønn salsa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *